Om WeLike.no

Hei!

Jeg heter Camilla og er daglig leder av Welike.no AS. Jeg er gift, har to herlige barn og både hund og to katter. Tidligere har jeg jobbet 23 år i helsevesenet og med regnskap, men har alltid hatt et ønske om å styre min egen hverdag, og en drøm om å jobbe med mote og interiør. En dag bestemte jeg meg rett og slett bare for å gjøre det! Selv om det er både skummelt, og innebærer masse hardt arbeid og bekymringer, er det utrolig gøy å holde på med! Det er blitt en livsstil som hele familien blir en del av.

Vi holder til på vakre Tjøme i Vestfold og har både fysisk butikk her, samt nettbutikk. Mange av nett-kundene våre ferierer på Tjøme og det er kjempehyggelig å treffe så mange av dere «in person» og vise butikken og varene også fysisk.

Jeg liker mye av den nordiske stilen og har valgt mange skandinaviske merker som gjenspeiler dette. Når det gjelder klær, er jeg opptatt av at det skal passe alle størrelser og former, og at man føler seg vel og komfortabel i klærne jeg velger ut. (Dette er spesielt viktig for meg, siden jeg selv er lidenskapelig opptatt av å lage og spise god mat, så størrelsene kan jo svinge litt!! 😉) I butikken finner du også mye fint innen gaver og interiør, møbler og masse deilige velværeprodukter, så her det bare å «surfe igjennom» og kose seg! 

Hvorfor WeLike.no? Jo, Enkel filosofi! -Liker jeg det, vil jeg ha det i butikken min ... Så håper jeg du også finner noe du liker! 😉